«Uitați-vă în interior! Omul a decis să-și schimbe locuința! 😮 Această casă uimitoare a fost construită de el.»👏

Den Preiss a început să-și dorească mai mult după ce s-a obișnuit cu rutina zilnică monotonă a vieții în oraș. A fost nemulțumit de ritmul constant al vieții de zi cu zi și a luat decizia de a renunța la luxul vieții urbane în căutarea unei existențe mai simple. Den și-a lăsat în urmă serviciul și familia pentru a se aventura în inima naturii. Inițial, Den și-a instalat tabăra în pădure înainte de a se muta de acolo la o casă permanentă.

El avea o idee pentru o casă care să se integreze în peisaj, inspirată de farmecul sălbatic al locuințelor prezentate în „Stăpânul Inelelor”. Așa s-a născut ideea unei case săpate în pământ.

Den a obținut un teren, a lucrat la ideea sa și a lucrat meticulos pământul pentru a forma pereții și tavanul adăpostului său subteran. Fiecare compartiment a fost proiectat cu mare grijă, având pasaje interconectate care aduceau în minte vizionările lui Hobbit din filmul său preferat.

Den a perseverat în ciuda provocărilor construirii și a cerințelor fizice ale începerii de la zero, pentru că era determinat să creeze o atmosferă care să reflecte recentul său simț al libertății descoperite.

 

În cele din urmă, casa sa modestă a prins contur, oferindu-i tot ce avea nevoie pentru a trăi în pace în mijlocul pustietății. În zilele noastre, Den este mulțumit și liniștit în refugiul său izolat. Liber de constrângerile vieții în oraș, se bucură de simplitatea inherentă a mediului său și găsește satisfacție în ritmul lumii naturale. Deși uneori lucrează cu jumătate de normă pentru a se întreține, trăirea unei vieți adevărate în armonie cu pământul rămâne obiectivul său principal.

Den își vede casa săpată ca pe o reprezentare a perseverenței sale, creativității și angajamentului său neclintit de a trăi viața care îi convine cel mai bine, în loc să fie doar un loc de trai. Privind din refugiul său liniștit, înconjurat de frumusețea naturii, își dă seama că a găsit adevărata sa casă – un loc unde poate fi el însuși fără să-i pese ce cred ceilalți despre el.

Îți plac casele în acest stil?

Like this post? Please share to your friends: